vineri, 14 decembrie 2012

Aerul conditionat pe timp de iarna

Oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in trafic datorita aglomeratiei neobisnuite, in special in orasele mari. De aceea, dotarea masinii cu aer conditionat este un lucru indispensabil. Aerul conditionat pe timp de iarna din dotarea masinii este utilizat  atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, practic asigura confortul soferului si al pasagerilor pe parcursul intregului an. Pe timpul iernii folosirea sistemului de climatizare permite incalzirea si dezaburirea eficienta si rapida a geamurilor.

In instalatiile de climatizare se foloseste ca agent de racire freonul. Acest agent refrigerant absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza caldura la trecerea din starea gazoasa in starea lichida.

Verificarea nivelului de refrigerant  se poate face doar cu aparatura speciala, motiv pentru care este recomandat ca macar o data pe an sa se faca aceasta verificare; de asemenea, specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa efectuam o incarcare a instalatiei cu freon pentru o functionare optima, tot o data pe an. Pe timpul sezonului rece este recomandata pornirea instalatiei de aer conditionat  o data pe saptamana sau cel putin la doua saptamani pentru a pune in miscare sistemul, astfel puteti evita pierderile de freon, iar instalatia de aer conditionat poate sa fie folosita fara probleme o perioada mai lunga.

Daca ce verificarile de rigoare au fost facute de catre un service spercializat, iar sistemul de climatizare este intr-o stare buna de functionare, veti trece calduros prin lunile reci de iarna si racoros prin lunile toride de vara.

Apeleaza la Auto Agusta pentru reparatii instalatii de aer conditionat. Click pentru detalii.

Suntem siguri ca o sa fiti multumiti de serviciile oferite de acest service de roti, o sa reveniti si cu alta ocazie dar si mai mult de atat o sa recomandati serviciile Auto Agusta.

Daca sunt anumite aspecte pe care ati dori sa le imbunatatim la Auto Agusta, nu ezitati sa ne comunicati acest lucru si o sa facem tot posibilul sa implementam cererea dvs.

Comunicarea reprezinta cea mai speciala legatura pe care incercam sa o mentinem cu toti oaspetii si colaboratorii nostri astfel ca in calitatea de posibil oaspete sau colaborator esti invitat sa ne dai un mail sau telefon.

Cu drag,
Echipa ta preferata Auto Agusta

auto aer conditionat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu