vineri, 7 iunie 2013

Ce pot folosi pentru spalarea motorului?

Oricat de neplacut si greoi este, din cand in cand si motorul masinii trebuie spalat si degresat pentru o functionare corecta in continuare.

Acesta se curata cu un detergent foarte concentrat pentru a indeparta uleiul, dar cu grija ca cel ales sa nu distruga suprafata, sa nu dauneze mediului inconjurator si nici omului.

detergent degresare motorCel mai potrivit detergent pentru spalarea motorului este unul alcalin, bi-component ce are o putere mare de degresare si va usura cu mult munca depusa in curatarea motorului, spuma puternica facand toata treaba. In plus, puteti folosi detergentul repectiv si pentru a curata alte suprafete dure precum caroseriii, vagoane, containere, pardoseli foarte murdare, etc. astfel incat sa nu trebuiasca sa cheltuiti in plus pe mai multe produse.

Alegand un detergent de calitate nu aveti decat de castigat in privinta curateniei lasate in urma sa, incat sa nu renteze sa faceti compromisuri doar pentru a salva cativa lei dar in schimbul carora veti munci mai mult sau suprafata respectiva va fi semi-curatata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu